palayanan

Bantosan Téknis

 

jasa Pilihan bearing utmost

arah Rolling datangna dina rupa-rupa jenis, wangun jeung dimensi. Mendesain hiji susunan bearing rolling perlu pikeun milih tipe bearing merenah jeung nangtukeun ukuran bearing merenah. Sanajan kitu, anu susunan bearing henteu ngan diwangun ku arah rolling tapi ngawengku komponén pakait jeung arah kayaning aci jeung perumahan. pelumas nu ogé mangrupakeun komponén anu kacida penting tina susunan bearing sabab boga keur mencegah maké jeung ngajaga ngalawan korosi ambéh bearing bisa nyebarkeun kinerja pinuh na. Gigireun ieu, segel anu ogé mangrupakeun komponén penting pisan, prestasi di nu sahiji pentingna vital kana kabersihan pelumas kana. Leuwih ti éta, sababaraha aspék séjén geus bisa dianggap, kayaning fits luyu jeung bearing clearance internal atanapi preload, alat nyekel jeung métode instalasi tur ngaleupaskeun, jsb

solusi aplikasi

Pikeun hasil nyieun nilai pikeun konsumén tungtutan pamahaman jero ngeunaan naon konsumén husus merlukeun sarta kudu mibanda hal pikeun produk jeung jasa. Nasabah anu rancang seri badag produk kayaning kandaraan, panerapan rumah tangga, nu numput jeung motor listrik gaduh sarat pisan husus sarta exacting kalawan hal pikeun téhnologi, kualitas, logistik tur harga. kami nawiskeun Anjeun solusi baku sarta ngaropéa nu ngaktipkeun anjeun jang ningkatkeun kinarya na, sakaligus, ngurangan biaya sakabéh.

 

Custom Produk Desain

pangabisa kami digawekeun raket jeung konsumén - éféktif jadi pasangan design - nyaeta yayasan sukses Viproce urang. insinyur urang ngartos yen unggal aplikasi anu unik. Simkuring boga sajarah panjang nyadiakeun solusi inovatif tur biaya-efisien, nu masihan desain anjeun tepi kalapa.

Viporce rutin desain arah husus tebih saluareun ruang lingkup garis produk baku urang. Naha leutik atawa leuwih badag, kalawan atribut husus, atawa dijieun tina bahan husus, urang boga pangalaman mendesain solusi optimum.

Sababaraha sahiji solusi ekstrim kami geus dirancang pikeun ngawengku 1mm mun diaméter 8 "aci, Kamampuh ka 25,000 lbs. [11.340 kg], hawa ti -320 ° F ka 600 ° F [-195 ° ka 315 ° C], paparan kimiawi sarta lalawanan UV. Leuwih ilahar, insinyur urang ngarancang pikeun pagelaran optimum, utilization bahan atawa nampung sarat husus nungtut ku aplikasi atawa assembly prosés.

 

Ngaleutikan Impor na Ékspor anjeun Cost

 

Sertipikat asalna registratio n          

Umum bijil asalna, pendaptaran sarta penerbitan (C / O), GSP, sertipikat asalna, pendaptaran sarta penerbitan (FORMA, FORME)           

kontak bisnis           

Tarjamahan, mail reply, badami bisnis           

dokumen operasi           

Booking, towing kabinét, nyieun dokumen adat deklarasi, adat deklarasi jeung dokumén adat clearance           

verifikasi ékspor           

Online catetan, dokumén, verifikasi           

ékspor potongan harga           

Dokumen review, Éntri informasi, ngabalikeun duit pajeg deklarasi

 

 


WhatsApp Online Chat !