bearing kango

Pondok Description:

Pamakéan klep kango panangan bearing, efektif bisa ngurangan Geter engine jeung nois, bisa ngurangan maké tina Cam na kango panangan, ngurangan hawa gesekan of Cam engine sarta kango panangan angkat, jang ningkatkeun kinarya engine sarta hirup layanan komponén, ngurangan suluh konsumsi, jeung ningkatkeun kamampuan lingkungan.  


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    modle

    Tags produk

    Pamakéan klep kango panangan bearing, efektif bisa ngurangan Geter engine jeung nois, bisa ngurangan maké tina Cam na kango panangan, ngurangan hawa gesekan of Cam engine sarta kango panangan angkat, jang ningkatkeun kinarya engine sarta hirup layanan komponén, ngurangan suluh konsumsi, jeung ningkatkeun kamampuan lingkungan.

     







  • Saméméhna:
  • Teras:

  •  

    ngetik Series
    Digambar Piala jarum Roller bearing tipe dikandangan (runtuyan métrik) HK HKS
    BK
    HK..RS
    HK..2RS
    BK..RS
    tipe pelengkap pinuh (runtuyan métrik) F FH
    MF MFH
    FY
    MFY
    tipe dikandangan (runtuyan inci) SCE SCH
    SM BCH
    tipe pelengkap pinuh (runtuyan inci) SN CSN
    B BH
    M MH
    rupa-rupa clutch Digambar tipe cangkir HF HFL
    tipe Sprag hiji cara clutches LHQ LHQG
    Jarum Roll na Cage Assembbly pikeun Engkol Pin of Nyambungkeun Rod KZK KU
    KB
    Jarum Roller bearing Kalayan tulang rusuk sakaligus tunggal NK NKS RNA49 RMA48
    NKI NKIS NA49 NA48
    disegel RNA49..RS
    RNA49..2RS
    NA49..RS
    NA49..2RS
    tanpa tulang rusuk RNAO
    nao
    pelengkap pinuh Tipe RNAV
    NAV
    Cylindrical Roller Berings NU, NJ NUP, N NF
    Cylindrical Roller Berings kalawan Stoping alur SL0450 ... X, SL04 ... X
    jarum Roller   Dw X Lw
    PDw X Lw
    Yoke Tipe Lagu Roller Kalayan jenis tulang rusuk dikandangan RSTO
    RSTO..X
    STO
    STO..X
    RNA22..2RS
    RNA22..2RSX
    NA22..2RS
    NA22..2RSX
    tipe pelengkap pinuh NATR
    NATR..PP
    NATV
    NATV..PP
    NUTR
    NUTR..X
    Stud Tipe Lagu Roller tipe kandang KR KRE KR..PP KRE..PP KRV KRVE
    tipe pelengkap pinuh KRV..PP KRVE..PP NUKR NUKRE
    Gabungan Radia dorong bearing Jarum roller-bal NJA 59
    DNJB59
    Jarum roller-trust cylindrical roller NKXR
    NKXR..Z
    RAX700
    RAXF700
    RAX400
    RAX500
    RAXPZ400
    RAXZ500
    Ring batin   IR
    LR
    dorong bearing Trust jarum roller na assembly kandang AXK
    Dorong roller cylindrical na assembly kandang K811
    K812
    K893
    K874
    k894
    dorong washer AS
    WS 811
    GS 811
    LS
    puseur washer ZS
    bearing otomotif K KK KS KKS KNL HK BK F FH NK NKI RNA NA RNAV NAV sareng nu sanesna.
    Rdial jarum na Cage Assmbly K / KS
    KK / KKS
  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !