ball baja karbon tinggi

Pondok Description:

International Equivalent: 1084, SWRH82A, SWRH82B, C86D, 1.0616 Product information: Balls of this type have the advance of being through hardened to HRC60 min and will take higher loads and provide longer life than case hardened balls. 1. Material AISI1086/ C85/ 1.0616/ EN8-9/ Wks 1.1269 2. Size Range 1mm-180mm 3. Grade G40-1000 4. Hardness 60 min. HRC (Through-hardend) 5. Characteristic (a)Core-hardened (b)Low resistance to corrosive attack (c)Higher Load and longer life than low ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    modle

    Tags produk

    Sarimbag internasional:

    1084, SWRH82A, SWRH82B, C86D, 1,0616

    Inpo produk:

    Bal tina tipe ieu boga sateuacanna keur liwat hardened mun HRC60 mnt na bakal nyandak beban luhur sarta nyadiakeun hirup leuwih panjang batan hal hardened bal.

    1. Bahan AISI1086 / C85 / 1,0616 / EN8-9 / Wks 1,1269
    2. Ukuran Range 1mm-180mm
    3. kelas G40-1000
    4. teu karasa 60 mnt. HRC (Ngaliwatan-hardend)
    5. ciri (a) Core-hardened
    (b) lalawanan Low kana serangan corrosive
    (c) beban Tinggi sarta hirup leuwih panjang batan bola baja karbon low
    6. Magnetic nuhun
    7. Aplikasi arah kualitas rendah, bicycles
    8. komposisi kimia

     

    C%

    Si%

    Bungbulang%

    Cr%

    ni%

    Mo%

    P%

    S%

    Al%

    cu%

    mnt.

    0,83

    0,10

    0,50

    -

    -

    -

    -

    -

    -

    -

    max.

    0,88

    0,30

    0,80

    0,15

    0.2

    0.05

    0,035

    0,035

    0.01

    0,25

    9.Packing Baku: 10kg atanapi 20kg per karton, 1 ton per Usuk atawa sakumaha customer diperlukeun
    10.Conditioning garing atanapi oiled
    waktos 11.Delivery Stock dina waktu anu singget atawa 35 poé.





  • Saméméhna:
  • Teras:

  •  

    ngetik Series
    Digambar Piala jarum Roller bearing tipe dikandangan (runtuyan métrik) HK HKS
    BK
    HK..RS
    HK..2RS
    BK..RS
    tipe pelengkap pinuh (runtuyan métrik) F FH
    MF MFH
    FY
    MFY
    tipe dikandangan (runtuyan inci) SCE SCH
    SM BCH
    tipe pelengkap pinuh (runtuyan inci) SN CSN
    B BH
    M MH
    rupa-rupa clutch Digambar tipe cangkir HF HFL
    tipe Sprag hiji cara clutches LHQ LHQG
    Jarum Roll na Cage Assembbly pikeun Engkol Pin of Nyambungkeun Rod KZK KU
    KB
    Jarum Roller bearing Kalayan tulang rusuk sakaligus tunggal NK NKS RNA49 RMA48
    NKI NKIS NA49 NA48
    disegel RNA49..RS
    RNA49..2RS
    NA49..RS
    NA49..2RS
    tanpa tulang rusuk RNAO
    nao
    pelengkap pinuh Tipe RNAV
    NAV
    Cylindrical Roller Berings NU, NJ NUP, N NF
    Cylindrical Roller Berings kalawan Stoping alur SL0450 ... X, SL04 ... X
    jarum Roller   Dw X Lw
    PDw X Lw
    Yoke Tipe Lagu Roller Kalayan jenis tulang rusuk dikandangan RSTO
    RSTO..X
    STO
    STO..X
    RNA22..2RS
    RNA22..2RSX
    NA22..2RS
    NA22..2RSX
    tipe pelengkap pinuh NATR
    NATR..PP
    NATV
    NATV..PP
    NUTR
    NUTR..X
    Stud Tipe Lagu Roller tipe kandang KR KRE KR..PP KRE..PP KRV KRVE
    tipe pelengkap pinuh KRV..PP KRVE..PP NUKR NUKRE
    Gabungan Radia dorong bearing Jarum roller-bal NJA 59
    DNJB59
    Jarum roller-trust cylindrical roller NKXR
    NKXR..Z
    RAX700
    RAXF700
    RAX400
    RAX500
    RAXPZ400
    RAXZ500
    Ring batin   IR
    LR
    dorong bearing Trust jarum roller na assembly kandang AXK
    Dorong roller cylindrical na assembly kandang K811
    K812
    K893
    K874
    k894
    dorong washer AS
    WS 811
    GS 811
    LS
    puseur washer ZS
    bearing otomotif K KK KS KKS KNL HK BK F FH NK NKI RNA NA RNAV NAV sareng nu sanesna.
    Rdial jarum na Cage Assmbly K / KS
    KK / KKS
  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !