shërbim

Mbeshtetje teknike

 

Shërbimi përzgjedhje të madhe duke

kushineta kodrina të vijë në një shumëllojshmëri të gjerë të llojeve, formave dhe dimensioneve. Për të hartuar një marrëveshje Rolling Duke është e nevojshme për të zgjedhur një lloj të përshtatshëm duke mbajtur dhe për të përcaktuar një madhësi të përshtatshme duke pasur. Megjithatë, një marrëveshje duke mbajtur jo vetëm përbëhet nga vinçave kodrina, por përfshin komponentët që lidhen me kushineta të tilla si bosht dhe strehim. Lubrifikanti është gjithashtu një komponent shumë i rëndësishëm i marrëveshjes mbajtur sepse ajo ka për të parandaluar veshin dhe për të mbrojtur kundër korrozionit në mënyrë që duke mund të vendosë performancën e saj të plotë. Përveç këtyre, vula është gjithashtu një komponent shumë i rëndësishëm, performanca e të cilave është e një rëndësie jetike për pastërtinë e lubrifikant. Për më tepër, disa aspekte të tjera duhet të merren parasysh, siç përshtatet të përshtatshme dhe duke pasur pastrimin e brendshëm ose preload, pajisjet që mbajnë dhe instalimin dhe heqjen metodat, etj

zgjidhja e aplikimit

Me sukses të krijojë vlera për klientët kërkon një kuptim të thellë të asaj që konsumatorët në mënyrë specifike kërkon dhe kanë nevojë në lidhje me produktet dhe shërbimet. Konsumatorët të cilët prodhojnë seri të madh të produkteve të tilla si automjete, pajisje shtëpiake, pompa dhe motore elektrike kanë kërkesa shumë specifike dhe kërkues sa i përket teknologjisë, cilësisë, logjistikës dhe çmimi. ne ju ofrojmë zgjidhje standarde dhe të përshtatur që të mundësojë që të përmirësuar performancën dhe, njëkohësisht, të zvogëluar shpenzimet e përgjithshme.

 

Custom Products Dizajn

Aftësia jonë për të punuar ngushtë me klientët - në mënyrë efektive duke u bërë një partner design - është themeli i suksesit Viproce së. Inxhinierët tanë të kuptojnë se çdo aplikim është unik. Ne kemi një histori të gjatë të ofruar zgjidhje inovative dhe me kosto-efektive, të cilat japin planet tuaja një avantazh konkurrues.

Viporce rregullisht harton kushineta speciale përtej fushëveprimit të linjës standarde tonë të produktit. Nëse më e vogël apo më të madhe, me atribute të veçanta, ose ka bërë e materialeve të veçanta, ne kemi përvojë për të hartuar zgjidhje optimale.

Disa nga zgjidhjet ekstreme ne kemi projektuar për të përfshirë 1mm në diametër 8 "Heshta, kapacitete për 25.000 £. [11,340 kg], temperaturat prej -320 ° F në 600 ° F [-195 ° deri 315 ° C], ekspozimi kimike dhe rezistenca UV. Më së shpeshti, inxhinierët tanë të projektimit për një funksionim optimal, shfrytëzimit materiale ose për të akomoduar një kërkesë të veçantë kërkuar nga procesin e aplikimit apo kuvendit.

 

Minimize Import dhe Eksport tuaj kosto

 

Certifikata e Origjinës registratio n          

Certifikata e Përgjithshme e origjinës, regjistrimin dhe lëshimin (C / O), SPP, certifikata e origjinës, regjistrimin dhe lëshimin (FORMA, Forme)           

kontaktet e biznesit           

Përkthim, postë përgjigja, negociata të biznesit           

operacioni dokument           

Prenotim, rimorkimi kabinetit, duke e bërë dokumente deklarata doganore, deklaratës doganore dhe dokumentet e zhdoganimit           

verifikimi eksportit           

rekord Online, dokumente, verifikimi           

Export zbritje           

shqyrtim dokument, hyrja informacion, deklaratë rimbursim tatimor

 

 


WhatsApp Online Chat !