pajisje

 

Globalizimi i tregtisë po ndryshon Kinën. Shumë produkte të shkëlqyera kineze shkojnë kalojnë mur të madh dhe për të ndryshuar botën. Ne gjithashtu të përfitojë nga të saj. Megjithatë, ka shumë kompani të mëdha dhe produktet nuk janë gjetur nga ju në Kinë, globalizimi i tregtisë është në proces dhe ne shpresojmë se mund të bëjmë diçka për të.

Ne kemi vet fabrikën tonë, e cila është duke i detyruar në prodhimin fund të lartë, veçanërisht në duke tufë dhe rul gjilpërë. prodhimit dhe zbulimin pajisjet tona të avancuara mund të sigurojnë të shkurtër të çojë në kohë dhe me cilësi të lartë. Dhe ne gjithashtu bashkëpunojmë me kompani të tjera për të pasuruar linjë tonë të produktit. kosto-efektive të prodhimit tonë të lartë dhe shërbimi profesional gjithmonë mund të plotësojnë kërkesën tuaj.

 

Assembly shopZEISS optical microscope SPECTROMAX Punch and grinder machine Heat-treatment shop ACCRETECH rondcom478 2


WhatsApp Online Chat !