Сервис

Техничка поддршка

 

услугата избор најголема лого

Тркалачки лежишта дојде во широк спектар на видови, форми и димензии. За дизајн на тркалање аранжман лого потребно е да се да изберете соодветен вид на лого и да се утврди соодветен на големината на лого. Сепак, аранжман лого не се состои само од тркалачки лежишта но вклучува и компоненти поврзани со лежишта, како што се вратило и станови. Лубрикант е исто така многу важна компонента за уредување на лого бидејќи мора да се спречи носат и заштита од корозија, така што на лого може да се распореди својата целосна изведба. Покрај овие, печат е исто така многу важна компонента, претставата, која е од витално значење за чистотата на лубрикант. Покрај тоа, треба да се земат предвид неколку други аспекти, како што е соодветно се вклопува и со лого внатрешни дозвола или preload, држејќи уреди и инсталација и отстранување методи, итн

апликативно решение

Успешно да се создаде вредност за клиенти бара длабоко разбирање на она што клиентите конкретно бараат и треба во врска со производи и услуги. Клиенти кои произведуваат големи серии на производи како автомобили, апарати за домаќинство, пумпи и електрични мотори имаат многу специфични и строги барања во поглед на технологијата, квалитетот, логистиката и цена. ние ви нудиме стандард и прилагодени решенија кои им овозможуваат да се подобри ефикасноста и, истовремено, да се намалат севкупните трошоци.

 

Прилагодено производи Дизајн

Нашата способност да работат тесно со клиенти - ефикасно да стане партнер на дизајн - е основа на успехот Viproce е. Нашите инженери се разбере дека секоја апликација е уникатен. Имаме долга историја на обезбедување на иновативни и цена-ефикасни решенија, со кои се дава на вашите дизајни на конкурентна предност.

Viporce редовно дизајни специјални лагери далеку надвор од опсегот на стандардни нашата линија на производи. Дали помали или поголеми, со посебни атрибути, или направени од специјални материјали, имаме искуство за дизајн на оптимално решение.

Некои од екстремни решенија, ние имаме цел за вклучуваат 1mm да пречници 8 "вратило, капацитети за 25.000 фунти. [11.340 кг], температури од -320 ° F до 600 ° F [-195 ° С до 315 ° C], хемиски и УВ изложеност на отпорот. Почесто, нашите инженери дизајн за оптимални перформанси, материјал користење или за да се приспособат посебни барања барани од страна на процесот на апликација или собранието.

 

Минимизира вашиот увоз и извоз на трошоците

 

Сертификат за потекло registratio n          

Генералниот сертификат за потекло, регистрација и издавање (C / O), ГСП, уверение за потекло, регистрација и издавање (формално, forme)           

бизнис контакти           

Превод, e-mail одговор, бизнис преговори           

работа со документи           

Резервации, влечење кабинет, со што царинската декларација документи, царинска декларација и документи за царинење           

верификација на извозот           

Онлајн рекорд, документи, проверка           

попуст за извоз           

преглед на документот, влез информации, изјави на враќање на данок

 

 


WhatsApp Online Chat !