опрема

 

Глобализацијата на трговијата се менува Кина. Многу одлични кинески производи се премине на голем ѕид и го промени светот. Ние, исто така, да се профитира од тоа. Сепак, постојат многу големи компании и производи, се уште не се пронајдени од страна на вас во Кина, глобализацијата на трговијата е во тек и се надеваме дека можеме да направиме нешто за тоа.

Ние имаме сопствена фабрика, која ги принудува на high-end производство особено во спојката и игла валчести лежишта. Нашите напредни производство и откривање на опрема може да се обезбеди краток увод време и висок квалитет. И ние исто така соработува со други компании за да се збогати нашата линија на производи. Нашите високо ефективни производство и професионална услуга и секогаш може да ги задоволи вашите барања.

 

Assembly shopZEISS optical microscope SPECTROMAX Punch and grinder machine Heat-treatment shop ACCRETECH rondcom478 2


WhatsApp Online Chat !