Service

Technical Support

 

layanan pilihan prewangan sakabehe

arah Rolling teka ing macem-macem jinis, lan manéka dimensi. Kanggo desain noto prewangan rolling iku perlu kanggo milih jinis prewangan cocok lan kanggo nemtokake ukuran prewangan cocok. Nanging, noto prewangan ora mung kalebu arah rolling nanging kalebu komponen gadhah arah kayata batang lan omah. ndhuk uga komponèn penting banget ing noto prewangan amargi sampun nyegah nyandhang lan ngreksa marang karat supaya prewangan bisa masang kinerja lengkap. Jejere iki, segel uga komponèn penting banget, kinerja saka kang wigati penting kanggo cleanliness saka ndhuk ing. Menapa malih, sawetara aspèk wis dianggep, kayata mathuk cocok lan prewangan reresik internal utawa Preload, piranti nyekeli lan cara instalasi lan aman, etc.

solusi aplikasi

Kanggo kasil nggawe Nilai kanggo pelanggan panjaluk pangerten jero apa pelanggan khusus mbutuhake lan kudu karo gati kanggo produk lan layanan. Pelanggan sing Pabrik seri gedhe produk kayata kendaraan, kluwarga Perkakas, Pumps lan motor listrik duwe syarat banget tartamtu lan kereng karo gati kanggo teknologi, kualitas, logistics lan rega. kurban sampeyan solusi standar lan selaras sing ngaktifake sampeyan kanggo nambah kinerja lan, bebarengan, ngurangi biaya sakabèhé.

 

Custom Products Design

Kita kemampuan kanggo bisa rapet karo pelanggan - èfèktif dadi partner desain - minangka pondasi sukses Viproce kang. engineers kita ngerti sing saben aplikasi unik. We duwe sajarah dawa saka nyediakake solusi inovatif lan biaya-efisiensin, kang menehi designs Panjenengan pinggiran competitive.

Viporce ajeg designs arah khusus adoh ngluwihi orane katrangan saka produk baris standar kita. Apa cilik utawa gedhe, karo Pilsner, utawa digawe saka bahan khusus, kita duwe pengalaman kanggo desain solusi paling luweh.

Sawetara solusi nemen kita wis dirancang kanggo kalebu 1mm kanggo dhiameter 8 "batang, kapasitas kanggo 25,000 lbs. [11.340 kg], Suhu saka -320 ° F kanggo 600 ° F [-195 ° kanggo 315 ° C], cahya kimia lan resistance UV. More umum, engineers kita desain paling luweh kanggo kinerja, praktis materi utawa kanggo maringi leladen requirement khusus nuntut dening aplikasi utawa patemon proses.

 

Nyilikake Import lan Ekspor Panjenengan Cost

 

Certificate asal registratio n          

Umum Certificate asal, Pendhaftaran lan ditokake (C / O), GSP, certificate asal, Pendhaftaran lan ditokake (wangun, Forme)           

kontak Bisnis           

Translation, mail reply, rembagan bisnis           

document operasi           

Booking, gawe kabinèt, nggawe dokumen khusus Pranyatan, adat Pranyatan lan dokumen khusus reresik           

verifikasi kaca           

Online rekaman, dokumen, verifikasi           

kaca balen           

Document review, entri informasi, mbalekaken tax Pranyatan

 

 


WhatsApp Online Chat !