prewangan Rocker

Short Description:

Panggunaan tutup rocker lengen prewangan, bisa èfèktif ngurangi getaran engine lan swara, bisa ngurangi nyandhang saka cam lan rocker lengen, ngurangi suhu gesekan cam engine lan rocker Angkat lengen, nambah kinerja engine lan layanan gesang komponen, ngurangi bahan bakar konsumsi, lan nambah kinerja lingkungan.  


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    modle

    Tags Product

    Panggunaan tutup rocker lengen prewangan, bisa èfèktif ngurangi getaran engine lan swara, bisa ngurangi nyandhang saka cam lan rocker lengen, ngurangi suhu gesekan cam engine lan rocker Angkat lengen, nambah kinerja engine lan layanan gesang komponen, ngurangi bahan bakar konsumsi, lan nambah kinerja lingkungan.

     







  • Previous:
  • Next:

  •  

    Koleksi Series
    Digambar Piala Bearing Roller prewangan jinis caged (seri Metric) HK HKS
    BK
    HK..RS
    HK..2RS
    BK..RS
    jinis ngompliti Full (seri Metric) F FH
    MF MFH
    FY
    MFY
    jinis caged (seri Inch) SCE SCH
    SM BCH
    jinis ngompliti Full (seri Inch) SN CSN
    B BH
    M MH
    Various Clutch Digambar jinis tuwung HF HFL
    jinis Sprag siji cara Dakluwari LHQ LHQG
    Jarum Roll lan Cage Assembbly kanggo Crank Pin saka Nyambungake Rod KZK KU
    KB
    Jarum Roller prewangan Karo balung iga baris siji NK NKS RNA49 RMA48
    NKI NKIS NA49 NA48
    nutup RNA49..RS
    RNA49..2RS
    NA49..RS
    NA49..2RS
    tanpa balung iga RNAO
    Nao
    ngompliti Full Koleksi RNAV
    NAV
    Bentuke silinder Roller Berings NU, NJ NUP, N NF
    Bentuke silinder Roller Berings karo Stoping Grooves SL0450 ... X, SL04 ... X
    jarum Roller   Dw X LW
    PDW X LW
    Yoke Koleksi Track Roller Karo jinis balung iga caged RSTO
    RSTO..X
    STO
    STO..X
    RNA22..2RS
    RNA22..2RSX
    NA22..2RS
    NA22..2RSX
    jinis ngompliti Full NATR
    NATR..PP
    NATV
    NATV..PP
    NUTR
    NUTR..X
    Kandang jaran Koleksi Track Roller jinis kandhang KR KRE KR..PP KRE..PP KRV KRVE
    jinis ngompliti Full KRV..PP KRVE..PP NUKR NUKRE
    Gabungan Radia Sadhatêngipun Bearing Jarum roller-werni NJA 59
    DNJB59
    Jarum roller-dateng bentuke silinder roller NKXR
    NKXR..Z
    RAX700
    RAXF700
    RAX400
    RAX500
    RAXPZ400
    RAXZ500
    Ring utama   IR
    LR
    diusir Bearing Trust jarum roller lan Déwan kandhang AXK
    Diusir roller bentuke silinder lan Déwan kandhang K811
    K812
    K893
    K874
    k894
    Sadhatêngipun mesin cuci AS
    WS 811
    GS 811
    LS
    Pusat mesin cuci ZS
    Bearing Automotive K KK KS KKS knl HK BK F FH NK NKI RNA NA RNAV NAV lan liyane.
    Rdial Bearing lan Cage Assmbly K / KS
    KK / KKS
  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !