peralatan

 

Globalisasi perdagangan wis ganti China. Akeh produk Chinese banget pindhah nglintasi tembok gedhe lan ngganti donya. Kita uga arta saking iku. Nanging, ana akeh perusahaan gedhe lan produk sing durung ketemu sing ing China, globalisasi perdagangan ing proses lan kita ngarep-arep kita bisa nindakake soko iku.

We kudu kita pabrik dhewe, kang wis mekso ing produksi dhuwur-mburi utamané ing genggaman lan jarum roller prewangan. Advanced produksi lan deteksi peralatan bisa mesthekake timbal-wektu lan kualitas dhuwur ing short. Lan kita uga kerjo bareng karo perusahaan liyane kanggo enrich line produk kita. Kita dhuwur produksi biaya-efektif lan layanan profesional tansah bisa ketemu requirement.

 

Assembly shopZEISS optical microscope SPECTROMAX Punch and grinder machine Heat-treatment shop ACCRETECH rondcom478 2


WhatsApp Online Chat !